Personal Assistance
Personal Assistance

Online recruiting

Heeft u een tijdelijke recruitmentbehoefte. Geen tijd? Is de vacature moeilijk in te vullen? Komt er maar geen schot in de sollicitatieprocedure? Plens doet alles om de vacature zo snel  mogelijk te voorzien, tegen een scherp uurtarief of gebaseerd op een projectprijs.

Plens staat in contact met veel kandidaten, heeft een groot netwerk in de recruitmentbranche en is bekend met de vele vormen van online recruitment.

De werkwijze is helemaal transparant. Eerst wordt de behoefte goed doorgesproken en wordt er een planning gemaakt op basis van arbeidsmarktkennis, de beschikbare tools en middelen. Binnen afzienbare tijd staan kandidaten klaar voor een gesprek.

Plens organiseert de telefonische, skype of face-to-faceinterviews, eventuele testen, het gehele recruitingtraject van branding, selectie en  kandidaatadvisering.

Online

Online recruitment is een specialisatie van Plens sinds 2006. De trends worden op de voet gevolgd en nieuwe media worden enthousiast uitgeprobeerd. Dit betekent niet dat wij ieder middel graag inzetten. We kijken liever naar de behoefte van de klant en de doelgroep die bereikt moet worden. Daarom kiezen wij ook voor online content via onze opdrachtgevers.

Door het actief inzetten van arbeidsmarktcommunicatie in combinatie met het branden van vacatures en de juiste “story telling” zijn we in staat een doortastende beleving voor de kandidaten neer te zetten. We staan open voor feedback en plannen onze stappen niet al te ver vooruit, zodat we snel kunnen inspringen op nieuwe gebeurtenissen.